blog

3FM-SR2017

Heb jij een wereld verbeterende boodschap die je groots met het publiek wilt delen? Een partner die wacht op een bizar huwelijksaanzoek of gewoon een onderneming die je onder de aandacht wilt brengen? JCDecaux stelt een Billboard beschikbaar voor de veiling van 3FM Serious Request!

Het zou zo maar kunnen dat je in 2017 met je verjaardag wordt gefeliciteerd via een Billboard op de Overtoom in Amsterdam. Of ten huwelijk wordt gevraagd met een affiche van acht vierkante meter op de Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn.

Om een bijdrage te leveren aan 3FM Serious Request 2016 stelt Buitenreclame-exploitant en stadsmeubilairbedrijf JCDecaux namelijk een Billboard ter beschikking voor de veiling van het jaarlijkse initiatief. Hierdoor krijgt iedereen de mogelijkheid om twee weken lang zichtbaar te zijn met een poster van maar liefst acht vierkante meter op een Billboard naar keuze. Geïnteresseerden hebben tot en met 25 december om te bieden op de speciale veilingsite en hoeven zich bovendien over het drukwerk geen zorgen te maken; dit wordt verricht door GrafiPlaza.

Dit jaar zet radiostation 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor slachtoffers van longontsteking. Jaarlijks sterven er meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. En dat terwijl deze ziekte eenvoudig is te bestrijden met de juiste behandeling en goede voorlichting. Kijk voor meer achtergrondinformatie en voorwaarden op de website van 3FM Serious Request.

Gepubliceerd op: 22 december 2016 | Permalink | Geen reacties » | Geplaatst in: Buitenreclame, Campagnes

Geef je reactie

JCDecaux Nederland B.V.

Hoofdkantoor:
Gebouw Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 374
1083 HN Amsterdam

Centraal Magazijn:
Zenderstraat 27
1324 KR Almere

Postadres:
Postbus 7979
1008 AD Amsterdam

T 020 660 7500
F 020 660 7575
E [email protected]

Recente Reacties