blog

DelivBLOG

De bezorgers van Deliveroo nodigen voorbijgangers, met smakelijke gerechten in het vooruitzicht, uit een selfie te maken met hun groene branded tram bij JCDecaux.

Om kans te maken op 100 euro aan diner vouchers hoef je momenteel slechts een selfie te maken met op de achtergrond de branded tram van Deliveroo. De bezorgdienst voor restaurants heeft momenteel in Amsterdam een opvallende Total View Tram rijden bij JCDecaux en roept voorbijgangers op een zogenoemde tramfie te maken om kans te maken op de gratis diner vouchers, en dus op smakelijke gerechten.

Marc van Amerongen, Marketing Manager JCDecaux Nederland: “Deliveroo voegt met de tramfie op een leuke en laagdrempelige wijze een interactief aspect toe aan de Total View Tram. Dat zorgt voor een nog sterker contact met het merk en geeft een extra dimensie aan de Brand Builder die dit exclusieve medium is.”

De diner vouchers worden uiteindelijk onder de inzenders verloot. Voor wie benieuwd is en inspiratie wil opdoen: op de Facebookpagina van Deliveroo zijn onder #tramfie al enkele leuke foto’s te vinden.

De Total View Tram van Deliveroo rijdt tot en met 15 november en is in Amsterdam dagelijks te spotten op een andere tramlijn.

DelivBLOG2

Gepubliceerd op: 29 oktober 2015 | Permalink | Geen reacties » | Geplaatst in: Amsterdam, Buitenreclame, Campagnes

Geef je reactie

JCDecaux Nederland B.V.

Hoofdkantoor:
Gebouw Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 374
1083 HN Amsterdam

Centraal Magazijn:
Zenderstraat 27
1324 KR Almere

Postadres:
Postbus 7979
1008 AD Amsterdam

T 020 660 7500
F 020 660 7575
E [email protected]

Recente Reacties