blog

Adblockers. Deze week kon niemand eromheen. Letterlijk en figuurlijk. Online media slaken een noodkreet en roepen dat hun businessmodel wordt bedreigd. Wereldwijd maken al honderden miljoenen mensen gebruik van Adblockers en in Nederland zou 14 procent van de mensen er een geïnstalleerd hebben.

Adverteerders vragen zich dan ook af hoe ze in 2016 hun doelgroep kunnen blijven bereiken. Het antwoord is simpel: met Buitenreclame! Dit is écht het enige overgebleven massamedium. Een massamedium dat géén last heeft van Adblockers, niet is door te spoelen, niet is weg te zappen en geen last heeft van dalende oplagen. Sterker nog, Buitenreclame is onvermijdelijk en staat altijd aan. Met Adblockers, naast bots met nepbezoek en fake clicks, moeten adverteerders zich serieus afvragen of ze hun geld wel online moeten besteden. Als je zeker wilt weten dat je uiting wordt gezien, zit er maar één ding op: Buitenreclame inzetten.

Heeft JCDecaux dan écht geen last van Adblockers?
 Bekijk voor het antwoord de onderstaande video.

Geef je reactie

JCDecaux Nederland B.V.

Hoofdkantoor:
Gebouw Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 374
1083 HN Amsterdam

Centraal Magazijn:
Zenderstraat 27
1324 KR Almere

Postadres:
Postbus 7979
1008 AD Amsterdam

T 020 660 7500
F 020 660 7575
E [email protected]

Recente Reacties