blog

Seat-BLOG

Je hebt de nieuwe SEAT Ibiza op het oog, maar twijfelt over enkele details. Gelukkig kun je nu zelfs tijdens het wachten op de tram jouw droomauto personaliseren!

De vernieuwde SEAT Ibiza kun je met talloze pakketten en kleuren personaliseren. Van het type grill tot de kleur van de spiegelkappen, je stelt hem volledig naar eigen smaak en stijl samen. En nu kan dat zelfs tijdens het wachten op de tram! Met een interactieve Buitenreclamespecial bij JCDecaux stelt SEAT voorbijgangers namelijk in staat om met hun smartphone verbinding te maken met een Abri en zo te ontdekken welke kleurstelling hun favoriet is.

Hiervoor heeft JCDecaux in de Abri een digitaal scherm met internet geïnstalleerd. Via een keuzemenu met color packs kunnen deelnemers op hun telefoon de Ibiza op het digitale Abri-scherm van kleur laten veranderen. Daarnaast zijn in de glazen achterwand van de Abri, door het gebruik van edgelight-techniek, de contouren van de SEAT Ibiza te zien. De kleur van deze contouren verandert mee als een deelnemer op zijn smartphone voor een andere color pack kiest. Bovendien is het mogelijk om met de mobiel ook de claxon, de lampen én het alarm van de SEAT Ibiza te bedienen.

SeatBLOG3

Met de Buitenreclamespecial geeft SEAT invulling aan het campagne-thema ‘Get connected’. In de sportieve SEAT Ibiza koppel je namelijk je smartphone aan het interne mediasysteem, waardoor het display in de auto direct het scherm van de verbonden telefoon toont.

Bart de Vries, Commercieel Directeur JCDecaux Nederland: “SEAT maakt origineel gebruik van de combinatie waarvan ik de komende jaren veel verwacht, namelijk die van Buitenreclame en Mobiel. Onderzoek wijst uit dat velen Buitenreclame een betrouwbaar medium vinden. Als dat medium oproept tot interactie via een mobiel, die letterlijk iedereen op zak heeft, nodigt dat uit en kunnen mooie campagnes ontstaan. Groot bijkomend voordeel van deze combinatie is dat Adblockers hier geen belemmerende rol in kunnen spelen.”

SeatBLOG2

Deze Special is het resultaat van een samenwerking tussen SEAT, Sunshine and Sausages, MediaCom, Kinetic en JCDecaux en is tot en met 29 september te zien op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Gepubliceerd op: 17 september 2015 | Permalink | Geen reacties » | Geplaatst in: Amsterdam, Buitenreclame, Campagnes

Geef je reactie

JCDecaux Nederland B.V.

Hoofdkantoor:
Gebouw Eurocenter II
Barbara Strozzilaan 374
1083 HN Amsterdam

Centraal Magazijn:
Zenderstraat 27
1324 KR Almere

Postadres:
Postbus 7979
1008 AD Amsterdam

T 020 660 7500
F 020 660 7575
E [email protected]

Recente Reacties